Ciutacu despre abjecția din scandalul Badea-Zăvoranu

victor-ciutacu
victor-ciutacu

Victor Ciutacu s-a declarat scârbit de scandalul privind relația pe care ar fi avut-o Mircea Badea cu Oana Zăvoranu.

”Mie îmi plăcea Oana Zăvoranu, până la treaba asta. Ce face ea este abject. Faptul că Mircea Badea nu vrea să-i răspundă, nu-i dă dreptul să facă măgăria pe care o face. Eu am aflat din ziare că Badea i-a pus-o Oanei Zăvoranu, dar nu am aflat de la Badea că i-a pus-o. În schimb văd peste tot certitudinea că s-a întâmplat. E cea mai mare abjecție pe care a făcut-o presa tabloidă în ultimii ani.”, a spus Ciutacu în emisiunea Show Time, de la Antena 2.

Scandalul dintre Mircea Badea și Oana Zăvoranu a început după ce în presă au apărut informații că cei doi au avut o relație în urmă cu mai mulți ani. Mircea Badea a negat informația, acuzând-o pe Oana Zăvoranu că vrea să-și facă reclamă.

La rândul ei, Oana Zăvoranu a scris pe Facebook că relația dintre ea și vedeta Antenei 3 s-a consumat în timp ce Mircea Badea era cu Carmen Bruma.

Ea mai spune că Badea venea la ea deghizat.

„Nu sunt omul care să vorbească despre relaţiile din trecut, dar acest mârlan m-a ameninţat şi nici nu a avut tupeul să recunoască şi să-şi asume o chestiune din trecut. Lui, amărâtul, i s-a cam urcat la cap şi o să-l cobor eu din corcoduş. Noi am fost împreună acum 7-8 ani, chiar înainte de a fi eu cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanţi, deghizat? Cu o glugă în cap ca să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că eşti urmărit de cetăţeni? Era speriat de bombe şi mai stătea şi vreo jumătate de oră vizavi şi apoi intra prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. Se crede vreun Michael Jackson. Şi să vezi când scot eu asul din mânecă. Badea să nu mă facă pe mine să vorbesc!”, a spus ea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel