Ciutacu, despre ce se întâmplă cu presa dacă Voiculescu ajunge ”la brutărie”

După trimiterea președintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, în judecată în dosarul presupusului șantaj de la RCS&RDS,  Victor Ciutacu, fost angajat al Trustului Intact, a postat pe Facebook un text pe care DeCe News îl reia integral.

"Voiculescu & co au fost trimiși în judecată pentru șantaj la Bendei de la RCS-RDS. Nu îmi mai scriu încă o dată părerea despre povestea asta, am mai făcut-o, curioșii o pot găsi pe Net, iar mogulul cel rău are și bani de avocați, și interes legitim să-i angajeze. Două lucruri (noi) vreau să adaug.

1. Procurorii au exemplificat maleficitatea personajelor cu niște stenograme în care Voiculescu îi spunea fie-sii să le facă plângeri penale lu’ Ghiță și Oancea. N-am auzit să fie ilegal să depui plângeri penale, dar poate nu-s eu suficient de informat

2. Aceiași procurori au decis, în aplauzele presei anti-Antena 3, să trimită în judecată și niște instituții media, pentru complicitate la șantajul cu pricina și implicarea în el. E un precedent. Care le va oferi posibilitatea de a beli pe cale penală orice ziar/televiziune/radio defavorabil regimului.

 Încă aștept ca zeloșii procurorii anticorupție să ancheteze și modul în care RCS plătește reclamă de milioane de euro în crâșma de nunți a celui care i-a dat și suplimentat financiar contractul de transmitere a meciurilor de fotbal din Liga 1.

 P.S. Faptul de viață că am plecat de la Voiculescu la Ghiță nu mă transformă nici în orb, nici în tâmpit. Cel mult mă face mai precaut"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel