EXCLUSIV  Ciuvică a dat procentul AUR+SOS la alegeri. Previziune tare (fac mai încolo)

Mugur Ciuvică a spus cât vor obține AUR + SOS România la alegerile de pe 1 Decembrie 2024.

Mai este mai puțin de o lună și jumătate până la alegerile parlamentare, care vor defini următorul legislativ al țării. Având în vedere că mișcările populiste și cele de dreapta au devenit tot mai influente atât la nivel european, cât și în România, este posibil să avem un Parlament destul de pestriț din acest punct de vedere. De asemenea, stânga radicală a început să se evidențieze, mai ales după ce USR a adoptat o poziție mai moderată.

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), a făcut câteva remarci privitoare la procentul pe care Alianța pentru Unirea Românilor și SOS România îl vor avea împreună, după aproape 4 ani de „stabili“

„Lucrurile sunt stabilite cu stabilitatea. Stabilitatea e un deziderat, dar un deziderat care s-a petrecut în ultima vreme și care, cred eu, că o să se petreacă în continuare. Eu țin cu stablitatea, dar într-un fel sau altul, cred că mișcarea va fi naturală, n sensul în care oameniis e vor duce și vor vota pentru stabilitate“, a spus Mugur Ciuvică.

„O să fie și AUR, i Șoșoacă. AUR și SOS România împreună vor face între 20 și 25%. 25 e maxim. Nu o să ajungă acolo“, a mai zis președintele Grupului de Investigații Politice.

„“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel