EXCLUSIV  Ciuvică - Chirieac, contre pe seama candidaturii lui Ciolacu la prezidențiale 2024 / video

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Va fi Marcel Ciolacu președintele României din 2024?

Până să ajungem la acest răspuns, desigur, există altă întrebare mai importantă - va candida Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale de anul viitor? Bogdan Chirieac crede că da, Mugur Ciuvică spune că nu. Oricum ar fi, lucrurile se pot schimba până la anul, dar haideți să vedem ce spun cei doi, având fotografia momentului și acțiunile de până acum ale liderului PSD.

Din primul moment în care și-a preluat mandatul de premier, Marcel Ciolacu a început să lucreze la profilul său extern, iar poate cea mai importantă mișcare, în acest sens, de până acum, a fost vizita de ieri din Israel, fiind primul lider care a fost acolo de la începerea războiului. Astăzi se află la Kiev.

Premierul Marcel Ciolacu participă astăzi la prima ședință comună a Guvernelor României și Ucrainei, împreună cu mai mulți membri ai Cabinetului și experți din domeniile apărării, agriculturii, transporturilor, energiei, afacerilor interne, sănătății, găzduită la Kiev.

„Este un profil cam de președinte așa...”, a zis Bogdan Chirieac la „Miercurea Neagră”, emisiunea săptămânală de la DC News și DC News TV.

Mugur Ciuvică nu crede însă că Marcel Ciolacu va candida la prezidențiale 2024. El este de părere că un profil extern puternic nu este suficient. „Mai este până la anul... ne pasc războaie de toate felurile... Dar în momentul acesta, vă spun că Marcel Ciolacu nu candidează la prezidențiale”, a zis Mugur Ciuvică.

Întrebat de unde știe că nu va candida, Mugur Ciuvică a zis: „Pentru că nu este prost. Ciolacu este chiar tipul de supraviețuitor. El știe ce i s-a întâmplat, de exemplu, Vioricăi Dăncilă, când a fost împinsă să candideze la prezidențiale, ca apoi să piardă și Guvernul, și partidul. Repet: Ciolacu nu va candida pentru că nu este prost și este tipul supraviețuitor”. 

Bogdan Chirieac nu este de acord cu Mugur Ciuvică: „Eu l-aș vedea candidând. Plus că Dăncilă și Ciolacu, ca oameni politici, sunt diferiți”.

Jurnalista Diana Tache a spus că Marcel Ciolacu „își creează legitimitate în rândul oamenilor, astfel încât electoratul să țină cont și de subiectele interne, dar și de cele externe”.

Vedeți mai multe aici, la „Miercurea Neagră”, de la DC News și DC News TV:

Youtube video image

VEZI ȘI:   Ciolacu, gest demn de președinte. Doar Emil Constantinescu a mai făcut o mișcare similară pentru România. Tache, Ciuvică și Chirieac, reacții / video - https://www.dcnews.ro/ciolacu-gest-demn-de-presedinte-doar-emil-constantinescu-a-mai-facut-o-miscare-similara-pentru-romania-tache-ciuvica-si-chirieac-reactii-video_934599.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel