EXCLUSIV  Ciuvică: Ciolacu nu mă pune șef la nicio agenție pentru că nu am nevoie, dar ar trebui să-i apreciaţi sinceritate, că putea să vă spună vrăjeli

Mugur Ciuvică a comentat asupra explicaţiei pe care a dat-o Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, despre numirea fratelui lui Paul Stănescu la ANRE.

Alexandru Stănescu a fost ales, marţi, de plenul comun al Parlamentului, în funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Au votat "pentru" 233 de parlamentari şi 120 au votat "împotrivă". Votul a fost secret cu buletine de vot. Au fost doi candidaţi pentru această funcţie: Alexandru Stănescu şi Sorinel Vrăjitoru. Alexandru Stănescu este propus de grupul PSD pentru Comitetul Naţional de Reglementare al ANRE, pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Marian Neacşu. El a primit marţi avizul comisiilor de specialitate din Parlament. 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a motivat propunerea prin faptul că Alexandru Stănescu nu a mai prins loc pe liste la alegerile parlamentare de anul trecut.

”Domnul Stănescu (n.r. Alexandru Stănescu) este propunerea noastră în Comitetul ANRE de supraveghere. Este propunerea din partea grupului PSD, avem dreptul să o facem și este propunerea noastră. Este un fost parlamentar, mi se pare că a avut două mandate, a fost preşedinte şi de comisie, la comisia de agricultură. A contat foarte mult că e unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut loc pe liste la parlamentare”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat dacă toţi cei care nu au mai prins loc în Parlament vor primi câte o funcție, președintele PSD a răspuns că e vorba doar despre foștii parlamentari cu experiență.

Mugur Ciuvică a comentat declaraţia preşedintelui PSD

"Dar explicaţia lui Marcel Ciolacu aţi auzit-o? Că nu a încăput pe liste şi atunci l-a pus la ANRE. Nici dumneavoastră nu aţi încăput pe liste, nu vă pune şef la vreo agenţie?", l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Mugur Ciuvică.

"Nu mă pune, pentru că eu nici nu am încercat să-mi fac loc pe vreo listă şi nici nu am nevoie. La domnul Ciolacu ar trebui să apreciaţi sinceritate, că putea să vă spună vrăjeli. Dar omul v-a spus sincer: 'măi nene, a fost parlamentar două mandate, nu a mai prins loc de parlamentar acum şi l-am pus la ANRE'. Sunt convins că fix aşa s-a întâmplat, iar omul a răspuns cu sinceritate", a spus Mugur Ciuvică la emisiunea "Miercurea Neagră".

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel