EXCLUSIV  Ciuvică crede că vor fi 2.000 de oameni la protestul AUR, însă Tache îl contrazice: Vor fi mai mulți. Cine sunt „manifestanții” surpriză așteptați în stradă

AUR organizează, duminică, o acţiune de protest „împotriva regimului Iohannis”, în Piaţa Universităţii din Capitală. În acest context, Mugur Ciuvică a spus că vor fi cel mult 2.000 de oameni în stradă.

„Face George Simion miting. Hai, pe bune?! Nu știu ce va fi, nu sunt prezicător, dar nu văd vreo efervescență așa... Vor fi vreo 1.000 de membri de partid. Ca idee, AUR, ați văzut și atunci când au atacat Parlamentul, au fost vreo 2.000 de oameni. Cam atât poate să scoată AUR, 2.000 - 3.000 de oameni”, a spus Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii „Miercurea neagră” de la DCNews și DCNewsTV.

„De data aceasta nu sunt de acord cu domnul Ciuvică, pentru că domnul George Simion a făcut apel, apropo de protestul de duminică, toată lumea să vină. Citez: cu câine, cu vacă, cu oaie. A spus, în continuare, că el nu dă 50 lei de om, ci dă 100 lei/om, 50 lei/câine. Așadar, câinii vin sigur, ca să facem apel și la galerii, cum ar veni. Și galeriile sunt un factor. Important este să aibă lesă. Atât cățeii, cât și omul”, a zis Diana Tache. 

Ciuvică: Singurele proteste naturale în România

Tot la DCNews, în cadrul emisiunii „Miercurea neagră”, Mugur Ciuvică a spus care au fost, în viziunea sa, singurele proteste naturale în România. „Strada nu a existat nicăieri în România. Strada a existat doar când s-au combinat multe instituții pentru a face proteste”, a spus Mugur Ciuvică. „Singurele proteste naturale în România au fost cele cu Raed Arafat și Traian Băsescu, în 2012, din Piața Universității, dar și acelea au fost micuțe”, a explicat acesta.

„Apoi, toate protestele au fost pe combinageală, de exemplu - Roșia Montană. Apoi a urmat Colectiv. Inițial, au ieșit câțiva oameni, mai degrabă pentru compasiunea normală, fiind impresionați de situație, absolut normal, apoi a urmat protestul politic. Ce s-au gândit securiștii și Sorosiștii? Dacă scoatem 10.000 de oameni în stradă, Victor Ponta își dă demisia, lucru care s-a întâmplat”, a mai spus Mugur Ciuvică.

„Au urmat protestele #Rezist, care nu ar fi existat fără George Soros, fără Facebook, fără trei sferturi din presă, toată lumea a fost călare să pompeze în protestele acelea”, a adăugat președintele Grupului de Investigații Politice.

Miercurea Neagră cu Tache, Ciuvică şi Chirieac

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel