EXCLUSIV  Ciuvică îl trimite pe Chirieac la o „emisiune de mare succes”: De ce nu vă invitați acolo? / Într-adevăr... Este numărul 1 în România. N-o bate nimeni

Miercurea Neagră, la DCNews
Miercurea Neagră, la DCNews

Nu există ediție a emisiunii „Miercurea Neagră” de la DC News în care Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică să aibă păreri comune. Sau dacă totuși se întâmplă... este de notat în calendar.

Bogdan Chirieac a zis că „într-un fel, la europarlamentare, PSD și PNL ar trebui să meargă separat. Dar acest mers separat nu cred că ar fi în favoarea PNL. De la 30% cât are acum europarlamentari, ar trebui să se mulțumească cu 10%-12% la alegerile europarlamentare, ceea ce nu este de alianță”.

VEZI ȘI: Procente PNL și PSD în intenție de vot. ”Dacă duminică ar fi alegeri, mai degrabă aș sta acasă” spune Ciuvică. Chirieac, scenariu negru pentru coaliția de guvernare - https://www.dcnews.ro/procente-pnl-si-psd-in-intentie-de-vot-daca-duminica-ar-fi-alegeri-mai-degraba-as-sta-acasa-spune-ciuvica-chirieac-scenariu-negru-pentru-coalitia-de-guvernare_930136.html

„Nu mai pot cu prezicerile dumneavoastră. De ce nu vă invitați la emisiunile foarte urmărite ale trustului dumneavoastră - adică la horoscop - să faceți acolo preziceri, la alea cu „drum de seară”?”, l-a întrebat Mugur Ciuvică pe Bogdan Chirieac.

Bogdan Chirieac poate s-ar duce, dar n-are loc de Daniela Simulescu pentru că „n-o bate nimeni, din toată zona de media românească, pe Daniela Simulescu”.

„Păi tocmai... intrați și dumneavoastră în dialog”, l-a întrerupt Mugur Ciuvică.

„Vă recomand Astrosens.ro. Este numărul 1 în România în domeniul respectiv”, a continuat Bogdan Chirieac.

„Păi asta zic... vă duceți și dumneavoastră acolo cu prezicerile. Lăsați-ne pe noi... că una nu vă iese. Faceți de-astea cu „de ghindă, de cupă”. Ia ziceți, domnule Chirieac, cum este cu dama de ghindă?”, a mai zis Mugur Ciuvică. 

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

Și Mircea Badea îl „bănuiește” pe Bogdan Chirieac că are „legături” cu astrologia. 

Recent, Robert Sighiartău, deputat PNL, a zis că de când Marcel Ciolacu a venit la guvernare parcă avem ghinion.

În acest context, văzând că, pe 29 august, în topul celor mai citite știri DC News se afla un articol cu zodii, Mircea Badea a zis că se impune să vedem ce spune horoscopul pentru Marcel Ciolacu, dacă tot vorbim despre a avea ghinion.

Premierul este zodia... Săgetător. Și când a deschis articolul „Horoscop 29 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Moment decisiv pentru o zodie. O schimbare importantă ar putea avea loc în viața ta”, Mircea Badea a zis: „Nu l-a scris niciun astrolog, ci Bogdan Chirieac!”

La Săgetător, Daniela Simulescu, astrolog DC News, a zis: „Duceţi-vă către ceilalţi şi nu vă consideraţi buricul pământului, că le ştiţi voi pe toate. În unele momente, aveţi nevoie de alţi oameni”.

Mircea Badea a spus că este clar un mesaj subtil din partea lui Bogdan Chirieac pentru Marcel Ciolacu.

„Dacă asta nu este scrisă despre Ciolacu... Eu cred că este scrisă de Bogdan Chirieac însuși, nu de astrolog! Credeți-mă! Asta este scrisă de Bogdan Chirieac pentru Ciolacu. Cred că s-a gândit așa: „Ciolacu sigur citește horoscopul, așa că-i zic aici”. E superb. Domnule Ciolacu, vedeți că Bogdan Chirieac vă transmite mesaj prin horoscop!”, a zis răzând Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel