EXCLUSIV  Ciuvică: Singurul proiect cu adevărat important pentru București. Nici pe vremea lui Ceaușescu nu era așa / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @frimufilms
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @frimufilms

Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache și Mugur Ciuvică au vorbit, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră", de pe DC News și DC News TV, despre singurul proiect care este cu adevărat important în București, în acest moment. 

Jurnalista Diana Tache este de părere că este pentru prima dată, într-o campanie electorală, când candidații nu au proiecte și măsuri concrete. 

„Este pentru prima dată într-o campanie când mai avem puțin, nici două luni nu mai sunt, și în care nimeni nu vorbește despre ceva concret în afară de Piedone care vine și spune: „Cad copacii că a început vântul. Perfect! M-am dus să tăi copacii.”  Ceilalți doi candidați vi se pare că discută despre proiecte?

„Aveți soluții domnul Cîrstoiu? Da! La ce? La trafic. Care ar fi soluțiile? Domne, care nu mă ajută partidele care m-au propus!" Asta e dezbaterea. După care, „Domne, nu mă retrag!”, a spus Diana Tache. 

 

3. -imagine fara descriere- (miercurea-neagra--cu-bogdan-chirieac--mugur-ciuvica-si-diana-tache--analiza-politica-a-saptamanii_63536600.jpg)

 

Singurul proiect pentru București

Mugur Ciuvică a explicat care este singurul proiect care este cu adevărat important, în acest moment, în Capitală.  

„După părerea mea, singurul proiect pentru București, în momentul de față, și iar Piedone e singurul potrivit pentru proiectul ăsta, e să fie scos din mizerie pentru că Bucureștiul e într-o mizerie în care nu a mai fost de când mă știu eu în București. Nici pe vremea lui Ceaușescu nu arăta așa rău Bucureștiul. Era cenușiu, era o înecăciune de oraș, cum era toată țară, dar nu era mizerie, nu era îngălarea asta, nu erau gropile, nu erau șobolanii să defileze pe străzi. Nu erau chestiile astea! Era un oraș cenușiu și trist. Atât!

În mandatul lui Nicușor Dan, Bucureștiul e o mizerie de oraș. E nevoie de cineva care are posibilitatea să scoată Bucureștiul din mizeria asta, să rânească un pic pe acolo, să dea cu mopul, să-l readucă la Bucureștiul pe care îl știm. Nici vreo frumusețe de oraș, dar nici o mizerie în care să-ți fie greață să ieși pe stradă. Ăsta cred că ar trebui să fie singurul proiect.

În felul în care se comportă și în campanie, și s-a comportat și la Sectorul 5, Piedone pare în măsură să scoată un pic Bucureștiul din mizerie. Atât. În rest, ce o să facă? Suspendate, Bucureștiul european, Bucureștiul verde pe care vrea să-l facă Nicușor, Bucureștiul verde plin de mașini care nu mai au loc să circule pe stradă că a îngustat străzile. El a zis că rezolvă traficul îngustând străzile cu țăruși. Milioane de țăruși ca să nu mai aibă loc mașinile și să stea, în loc să meargă, în ideea în care dacă mașina stă o oră pe stradă consumă mai mult.", a spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea neagră” de pe DC News și DC News TV. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel