În perioada postului, care se propie, preparatele nu trebuie să se limiteze la cele banale. Este și cazul deserturilor. Iată cum poți face clătite de post delicioase, rapid.
Ingrediente
1 cană făină
1 lingură zahăr
50 ml ulei
1 lingură zahăr vanilat
1 praf de sare
apă minerală
Mod de preparare
Se amestecă într-un castron zahărul, cu zahărul vanilat, făină și sărea, apoi se adaugă apa minerală și uleiul și se ameste încet cu țelul. Dacă iese prea groasă compoziția se mai adaugă apă minerală, scrie ciao.ro. Dacă este prea subțire, se mai pune puțină făină. Se toarnă apoi clătitele într-o tigaie specială, bine încinsă, și se coc pe ambele părți. Se umplu cu fructe sau gem.
Vezi și: Cum se taie corect salata verde. Folosește cuțitul așa! - VIDEO
Cum se taie pieptul de pui pentru șnițele sau grătar - VIDEO
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu