Claudiu Catana deschide lista la Senat din partea PSD Teleorman pentru alegerile parlamentare

Foto Facebook Claudiu Daniel Catana
Foto Facebook Claudiu Daniel Catana

Claudiu Catana a anunțat că el va deschide lista la Senat din partea PSD Teleorman pentru alegerile parlamentare.

Claudiu Daniel Catana se declară onorat să deschidă lista la Senat din partea PSD Teleorman pentru alegerile parlamentare. Acesta a explicat care sunt prioritățile sale și pe ce proiecte se va concentra alături de echipa PSD Teleorman

"Sunt profund onorat să deschid lista la Senat din partea PSD Teleorman pentru alegerile parlamentare! Este o nominalizare care mă responsabilizează foarte mult. Avem în continuare multe de făcut pentru Teleorman și teleormăneni, dar și pentru întreaga țară. Prioritățile mele și ale echipei PSD Teleorman, alături de președintele Consiliului Județean, primari și parlamentari, sunt să continuăm proiectele pentru dezvoltarea localităților și a județului, concentrându-ne pe proiecte esențiale pentru un viitor mai bun: construirea autostrăzii București-Alexandria pentru o mai bună conectivitate, proiectele de infrastructură, noul spital din Alexandria, investițiile în învățământ, astfel încât copiii noștri să aibă acces la o educație de top.

Comunicarea și colaborarea sunt esențiale, vom lucra împreună constant pentru a rezolva problemele oamenilor.Pentru noi, la PSD, nu este doar despre a face legi din birouri, ci despre a înțelege cu adevărat cum se aplică ele în viața reală. Ne-am asumat o misiune grea, alături de președintele Marcel Ciolacu: să continuăm reformele și să aducem o coerență legislativă în agricultură, educație, sănătate și mediu.Voi munci cu dedicare pentru a fi vocea oamenilor în Parlament și pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru Teleorman și pentru România. Mulțumesc președintelui PSD Teleorman, Adrian Gâdea, pentru susținerea și încrederea acordată, precum și echipei PSD Teleorman", a scris Claudiu Daniel Catana într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Unde putem vota la alegerile parlamentare

Alegătorii români au diverse opțiuni de vot la alegerile parlamentare, atât în țară, cât și în străinătate. Regulile de vot la alegerile parlamentare diferă ușor de cele prezidențiale, în special în privința votului în străinătate.

Votul în țară:

Alegătorii pot vota în localitatea de domiciliu sau reședință, la secția unde sunt arondați pe listele permanente.

- Dacă alegătorul nu are o reședință înregistrată sau nu a depus o cerere pentru viză de flotant, poate vota doar în localitatea de domiciliu.

- În cazul în care un alegător are reședință diferită de domiciliu, dar nu s-a înscris în Registrul Electoral, poate vota la domiciliu pe liste permanente sau la reședință pe liste suplimentare.

- În afara localității de domiciliu, votul se poate desfășura doar în cadrul aceluiași județ, pe liste suplimentare, dar nu în alt sector, în cazul Bucureștiului.

Votul în străinătate:

- Cu înregistrare (opțional) - alegătorii se pot înregistra pentru a vota la o secție în străinătate. Înregistrarea în Registrul Electoral permite organizarea de secții suplimentare la cerere și în alte localități decât cele menționate. Alegătorii înregistrați sunt incluși pe listele permanente pentru secțiile respective.

- Fără înregistrare - cei care nu se înregistrează pot vota pe liste suplimentare, dar trebuie să facă dovada domiciliului sau reședinței în străinătate. Alegătorii pot vota în orice secție din țara unde au reședința stabilită sau, în unele cazuri, în alte țări. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel