Clipe de groază pentru Delia la Untold! Imaginile au apărut pe Internet / video

Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Clipe de groază pentru Delia la Untold 2023! A fost la un pas să leșine.

Delia a urcat pe scena de la Cluj unde a făcut show total, doar că din cauza căldurii și a felului în care s-a îmbrăcat i s-a făcut rău. Mai precis, artista a ales să poarte o ținută din latex care i-a provocat un mare disconfort. Delia a făcut tot posibilul pentru a-și duce la capăt concertul. La final, era total epuizată și nu s-a mai ținut pe picioare. S-a așezat pe jos, în genunchi, fiind la un pas să leșine.

După prestația de pe scenă, Delia a îngenuncheat și a cerut apă, apoi a mers să se întindă pe o canapea pentru a se liniști. În tot acest timp, vedeta avea un zâmbet pe chip ca urmare a adrenalinei și a energiei date de mulțimea de la Untold.

2. Inquam Pho... (delia-untold-inquam_photos_simion-sebastian_tataru_10786500.jpg)

„Erau 35 de grade și eu eram îmbrăcată în latex... și aveam și un hanorac cu glugă. Sunt nebună. Nu sunt întreagă la cap. Cred că am slăbit trei kilograme pe scena Untold îmbrăcată așa. Costumație de scenă la 35 de grade... mai greu. Nu prea sunt genul care să arate foarte multă piele așa oricum, în condiții în care ești privit din orice unghi, lumina de pe scenă nu știi cum cade, nu este safe. Și atunci voiam să se vadă corpul, dar să nu se vadă corpul, kind of”, a zis Delia.

„Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a mai spus Delia.

„Nu că a fost cald, a fost inuman. În contextul în care eram îmbrăcată așa cum eram îmbrăcată și aveam două ventilatoare stânga-dreapta, într-un punct fix care nu făceau față. Nu mă plâng! A fost uimitor”, a mai zis Delia.

În orice caz, artista a spus că s-a distrat maxim.

„A fost cel mai greu concert vreodată! Fizic l-am dus foarte greu. Dar a fost plin de adrenalină! A fost superb! Și foarte multă lume! Și la ora aia! Și în soarele ăla! Și vă mulțumesc foarte mult că ați fost alături de mine”, a mai zis cântăreața.

VEZI ȘI: Udrea, om de cultură, închide gura criticilor UNTOLD 2023: Îi faceți în fel și chip pe tinerii de acolo, chit că printre ei sunt și nepoții voștri. Ce c#cat era pe vremea noastră? - https://www.dcnews.ro/udrea-om-de-cultura-inchide-gura-criticilor-untold-2023-ii-faceti-in-fel-si-chip-pe-tinerii-de-acolo-chit-ca-printre-ei-sunt-si-nepotii-vostri-ce-c-cat-era-pe-vremea-noastra_925403.html

VEZI ȘI: Replică după scandalul cu Gheboasă de la Untold. Oamenii care ascultă „Cu scândura de la pat / Leano, eu am să te bat” ne recomandă să ne protejăm copiii de trapperi - https://www.dcnews.ro/replica-dupa-scandalul-cu-gheboasa-de-la-untold-oamenii-care-asculta-cu-scandura-de-la-pat-leano-eu-am-sa-te-bat-ne-recomanda-sa-ne-protejam-copiii-de-trapperi_925336.html

@delia♬ original sound - Delia

@delia

Adorrr????????????

♬ original sound - Delia

@delia

????????????

♬ original sound - Delia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel