Clotilde Armand, criză de nervi în scandalul sacilor cu voturi. ”Țe se întâmplă”?

Sursa Foto: Captura Video Antena 3 CNN
Sursa Foto: Captura Video Antena 3 CNN

Clotilde Armand, candidata USR pentru Sectorul 1, a avut o criză de nervi în fața presei.

Clotilde Armand, candidata USR pentru Sectorul 1, care cel mai probabil a pierdut alegerile conform cifrelor de la BEC, a mers la Biroul Electoral Central unde a avut o criză de nervi. Situația este dezastruoasă, deoarece oamenii care au mers cu sacii cu voturi la Biroul Electoral de la Sectorul 1 trebuie să aștepte ore în șir, peste 20 de ore în căldură, fără apă, pentru a-i depune, conform Antena 3 CNN.

"Nu am nevoie de lecții de la dumneavoastră"

"Soțul meu era cu ei. Eu primesc pe telefon faptul că au nevoie mâncare sau apă. Deci, nu am nevoie de lecții de la dumneavoastră. Două secunde să mă ascultați. Eu nu m-am apropiat fiindcă era presă aici, iar eu sunt încă în discuții cu avocații să vedem cum facem plângeri pentru ca cei responsabili de acest comportament inuman să plătească. Vă rog mult, eu am altceva de făcut la ora actuală. ”Țe” se întâmplă aici este pur și simplu decizia și responsabilitatea membrilor din Biroul Electoral de Sector", a spus Clotilde Armand într-o ieșire nervoasă. 

CITEȘTE ȘI: Cozi uriașe la Birourile Electorale, pentru depunerea sacilor cu voturi. La Sectoarele 1 și 2 se stă de mai bine de 30 de ore. Au intervenit ambulanțele - Foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel