Clotilde Armand - Romprest, scandal gunoaie Sectorul 1. Sorin Velicu, director Romprest: Se întârzie răspunsul. Nu mai sunt bani!

Sorin Velicu, directorul operaţional Romprest, a declarat că încă nu a primit niciun răspuns din partea Primăriei Sectorului 1, privind plățile pentru serviciul de salubritate, fiind în situația de a sista activitatea din cauza lipsei de bani.

"Au mai rămas încă patru zile în care compania dispune de fondurile necesare pentru desfășurarea în regim de continuitate a întregului serviciu de salubritate delegat de către autoritatea contractantă. Înregistrăm neîncasări de prestație pe ultimele şapte luni de serviciu.

Pe cale de consecinţă, dacă autoritatea contractantă nu şi-a îndeplinit principala ei obligaţie de a asigura finanţarea serviciului de salubrizare, suntem în situaţia de a nu mai putea susţine financiar din credite şi din resursele societăţii prestarea serviciului de salubrizare pe raza Sectorului 1. În condiţiile în care nu se efectuează plăţile, măcar în varianta propusă de Romprest la întâlnirea cu Comisia mixtă stabilită de Consiliul Local, în data de 15 decembrie 2020...

De atunci până acum, am avut întâlniri cu dânşii, le-am explicat, dânşii au înţeles. Văd că se întârzie răspunsul dat de Primărie. Nu mai sunt bani cu care să plătim salariile, carburantul maşinilor, furnizorii noştri de servicii, s-ar putea să nu mai avem unde să ducem deşeurile, întrucât operatorii cu care lucrăm au probleme.", a declarat Sorin Velicu, directorul operaţional Romprest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel