Clotilde Armand vrea în Parlament după ce oamenii au alungat-o de la primărie. Lista USR pentru alegerile din 1 decembrie

Inquam Photos / Saul Pop
Inquam Photos / Saul Pop

În cadrul Conferinței Municipale, care a avut loc aseară, la Palatul Parlamentului, Uniunea Salvați România (USR) București și-a finalizat procesul intern de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. 

 

Printre candidați se numără foști miniștri și primari, actuali deputați și senatori, precum și tineri profesioniști, antreprenori și militanți pentru drepturile persoanelor cu dizabilități.

„Trimitem în Parlament oameni care au demonstrat deja că pot schimba lucrurile în bine în societate: fie prin activitatea lor, fie prin implicarea lor în problemele comunității, fie prin leadershipul lor în domeniile în care activează. Le mulţumesc colegilor din USR București care au ales oameni ale căror competență, integritate și angajament mă fac să fiu mândru. Ne dorim să construim un viitor mai bun pentru București și pentru România. Echipa pe care o propunem reflectă această viziune”, a declarat Vlad Voiculescu, președintele USR București.

El a subliniat, de asemenea, importanța implicării în politică a oamenilor competenți și dedicați, care înțeleg nevoile cetățenilor și sunt pregătiți să contribuie la dezvoltarea României într-un mod responsabil și transparent: „Alegerile parlamentare din acest an reprezintă un moment decisiv pentru viitorul României. Suntem încrezători că, împreună, vom reuși să facem o diferență reală pentru bucureșteni și pentru toți românii.”

Lista candidaților USR București pentru Camera Deputaților este deschisă de: 

Năsui Claudiu
Prună Cristina Mădălina
Mihaiu Radu
Buzoianu Diana Anda
Stoica Diana
Țoiu Oana Silvia
Dimitriu Alexandru Paul
Stoica Alin-Bogdan
Seidler Cristian Gabriel
Badea Mihai Alexandru
Neagu Denisa Elena
Covaci Florin
Apostol Alin Gabriel
Saca Petru
Stoian Teodora

Lista candidaților USR București pentru Senat este deschisă de: 

Clotilde Armand, care a pierdut în 9 iunie alegerile pentru Primăria Sectorului 1, a fost trimisă în judecată în aprilie de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane. 
Ghinea Cristian
Pălărie Ștefan
Alexandru Violeta
Spătaru Simona
Săniuță Adina
Iordache Sabo Anca Alexandra

Candidații USR București vor continua misiunea USR de a transforma politica românească și vor reprezenta cu cinste și profesionalism interesele cetățenilor din București și din întreaga țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel