Clotilde Armand vrea mai mulți bani de la cetățeni pentru Romprest. Florin Manole (PSD), acuze la adresa primarului din Sectorul 1

Inquam Photos / Raul Stef
Inquam Photos / Raul Stef

Florin Manole, președintele PSD Sector 1, acuză USR că vrea majorarea tarifelor pentru Romprest.

Florin Manole, președintele Partidului Social Democrat Sector 1, acuză USR și pe Clotilde Armand că vor să cetățenilor și Consiliului Local mai mulți bani pentru Romprest, conform Agerpres.

„În ședința convocată "de îndată" USR vrea majorarea cu 31,22% a tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, după ce 3 ani a vorbit despre mafie, prețuri umflate, și a transformat Sectorul 1 în cel mai murdar sector din București.

Deși a primit mandatul Consiliului Local pentru a contesta în instanță tarifele "prea mari", USR nu doar că nu le-a contestat, dar în 2022 a plătit 186.000.000 lei, iar acum cere o creștere enormă, de 31,22%!

Se dovedește astfel că primarul Clotilde Armand a înșelat cetățenii și face exact invers decât a clamat: vrea să dea mai mulți bani pentru firma de salubrizare, pentru o frecvență redusă a serviciului public”, spune Florin Manole.

„Partidul Social Democrat va boicota astăzi ședința Consiliului Local și o convoacă pe Clotilde Armand, căreia îi solicită să vină personal în fața cetățenilor și a Consiliului Local, pentru a explica de ce vrea să dea mai mulți bani firmei de salubrizare și de ce, în același timp, Sectorul 1 continuă să fie cel mai murdar și mai neîngrijit din Capitală”, a mai spus liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel