EXCLUSIV  CMMB, APEL pentru COVID-19. Cătălina Poiană: Asigurați echipamente de protecție!

Prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din București, a lansat un apel în cadrul Dezbaterii online ”Universitatea de Medicină Carol Davila, în prima linie a luptei cu COVID-19”, realizată de DCMedia GROUP, prin DCMedical.ro și DCNews.ro, în ceea ce privește asigurarea echipamentelor de protecție și a dezinfectanților pentru întreg personalul medical.

„Din perspectiva mea, ca președinte al Colegului Medicilor, consider că ceea ce primează în aceste momente este responsabilitatea și când spun acest lucru mă refer a responsabiltiatea de care întreaga comunitate trebuie să dea dovadă, pentru ca să putem să ne protejăm în primul rând resursa umană din sănătate și cred că cel mai important element este cel legat de respectarea recomandărilor pe care autoritățile le fac în acest moment",  a declarat Prof. dr. Cătălina Poiană, în cadrul dezbaterii online "Universitatea de Medicină Carol Davila, în prima linie a luptei cu COVID-19", organizată de DCMedia Group.

Apel al Colegiului Medicilor către decidenți 

„Cred că o măsură care se impune și este o măsură la care noi am făcut apel în repetate rânduri ca și Colegiu al Medicilor din Municipiul București (CMMB) către decidenți este aceea de a asigura echipamentul de protecție pentru personalul medical. Nu numai echipamente de protecție, dar și materiale de dezinfectare.

De ce spun că noi ca și colegiu al medicilor am făcut în repetate rânduri apel către decidenți pentru a asigura echipamente de protecție și materiale dezinfectante, pentru că am primit nenumărate semnale, mai puțin din spitale și mai mult de la medicii de familie și de la cei din ambulatorii de specialitate că în aceste zile au avut dificultăți în procurarea și asigurarea materialelor de protecție și a materialelor dezinfectante", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel