EXCLUSIV  Coarnă intervine după ce Parchetul i-a apărat pe procurori și Gavriș. Și alte NUME GRELE ar fi fost în local

Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES
Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES

Deputatul Dumitru Coarnă, fost preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual (FSNPPC) din România, a vorbit despre comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în ceea ce privește petrecerea dintr-un local din Centrul Vechi.

Scandalul a izbucnit după ce în media s-a aflat că la petrecerea ilegală din Capitală a fost surprins și adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, dar și patru procurori.

Potrivit Parchetului, cei patru procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu adjunctul Radu Gavriș, se aflau în localul din Centrul Vechi, unde s-ar fi desfăşurat o petrecere privată, însă fără a avea vreo legătură cu ceilalţi clienţi. Se mai precizează că magistraţii au fost legitimaţi de poliţişti fără a li se comunica aplicarea vreunei sancţiuni contravenţionale. 

Contactat, duminică, de DC News, Dumitru Coarnă a precizat că e posibil ca Radu Gavriș și cei patru procurori să nu fi participat la presupusa petrecere, dar a subliniat că problema de fond rămâne: legea a fost încălcată.

„Problema de fond era despre faptul că restaurantele erau închise. Nu are legătură că era o petrecere sau că domnul Gavriș și cei patru procurori au participat sau nu la ea. Restaurantele sunt închise, abia de mâine am înțeles că se deschid la capacitate de 30%. Comunicatul încearcă să disculpe și să atragă atenția de la problema de fond.

Domnul Gavriș e locțiitor iar una din responsabilități este gestionarea situației COVID-19, e responsabil cu managementul situației sanitare în care ne aflăm. Aceasta este problema de fond. S-a încălcat legea”, a precizat Dumitru Coarnă, în exclusivitate pentru DC News.

Ulterior, Dumitru Coarnă a mărturisit că există informații că ar fi fost în localul respectiv și șeful de zonă și cel de la Omoruri de la Capitală. „Nu au fost găsiți acolo, dar e posibil să fi fost în local. Acest lucru va rezulta în urma cercetărilor care vor fi efectuate”, a conchis Dumitru Coarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel