EXCLUSIV  Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu

Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu
Coaste de miel, scoase din baiț, făcute pe grătar. Rețeta pilotului Osiceanu

Pilotul Cezar Osiceanu vă invită să gătiți coaste de miel de Paști 2021.

Coastele de miel, scoase din baiț, se fac pe grătar având grijă să le întoarcem pe o parte și pe alta cam la 3-4 minute și le stropim, la final, cu un pic de zeamă de lămâie. Le punem în tavă și așezăm lângă ele cartofi noi tăiați în patru cu câțiva căței de usturoi tăiați felii.

Luăm un pic de zeamă de la pulpele de miel pregătite la cuptor și o turnăm peste. Adăugăm piper, cuișoare și cimbru și băgăm tava la cuptor pentru 15 minute la foc mediu. La friptura de miel se face un sos minunat din iaurt de capră, amestecat cu mărar, usturoi pisat și un pic de mentă.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Friptură de miel, bună pentru Paști 2021. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel