Cocteiluri Molotov şi focuri de armă în Cairo. Partizani ai lui Hosni Mubarak au depăşit cordonul format de armată între cele două tabere - LIVE VIDEO

violente cairo, egipt
violente cairo, egipt

Partizani ai preşedintelui egiptean Hosni Mubarak au depăşit, joi, cordonul de securitate format de armată pentru a separa opozanţii şi susţinătorii regimului, în apropiere de piaţa Tahrir, în centrul capitalei Cairo, relatează AFP.

Cele două tabere au aruncat cu pietre, după care armata a format un cordon de securitate între partizanii preşedintelui şi opozanţi, împiedicându-i pe protestatari să avanseze.

Lupta s-a deplasat atunci către o străduţă vecină, unde partizanii regimului au aruncat cocteiluri Molotov, în timp ce puteau fi auzite focuri de armă.

Aproximativ 150 de tineri adunau pietre de pe un teren, pe strada Mohammed Hagag, pentru a le duce la locul confruntărilor, în timp ce răniţii erau transportaţi spre spitalele de campanie.

Revolta populară care cere, de zece zile, plecarea preşedintelui de la putere, s-a transformat miercuri în confruntări armate între opozanţi şi susţinători ai regimului, în piaţa Tahrir, centrul mişcării de contestare din Cairo

LIVE STREAM - Al Jazeera

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel