Cod galben București. Pompierii au intervenit după prăpădul făcut de vremea rea. Au fost avariate mai multe mașini / update

Este cod galben de vreme rea.

Până pe 5 aprilie, ora 10.00, avem cod galben. În intervalul menţionat, vremea va fi deosebit de rece și temporar vor fi precipitaţii mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar în noaptea de marți spre miercuri (04/05 aprilie), aria acestora se va restrânge către nord-est. În regiunile sudice și sud-estice va ploua, iar la munte și în zonele mai joase de relief din nordul și centrul Moldovei, Transilvania şi Banat se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare și local se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în sud-vest, 40...50 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia, în sudul Olteniei și al Moldovei unde vitezele la rafală vor depăși 55...65 km/h și pe arii restrânse 70...75 km/h. Intensificări ale vântului vor fi temporar și în restul țării, iar în a doua parte a săptămânii vor mai fi intervale cu precipitații mixte.

Update:


Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, până astăzi ora 15:00, ISU B-IF a gestionat 88 de intervenții (79 în București și 9 în Ilfov) pentru îndepărtarea a 57 de copaci, 22 de elemente de construcție, 6 stâlpi, 1 cablu de electricitate si 2 semafoare. Au fost avariate 39 de autoturisme.

Update:


Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, până astăzi ora 10:00, ISU B-IF a gestionat 61 de intervenții (54 în București și 7 în Ilfov) pentru îndepărtarea a 41 de copaci, 12 elemente de construcție, 6 stâlpi, 1 cablu de electricitate și 1 semafor. Au fost avariate 32 de autoturisme.

Pompierii bucureşteni au gestionat, marţi dimineaţă, 23 de intervenţii (20 în Bucureşti şi trei în Ilfov)

Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben din București, ISU B-IF a gestionat 23 de intervenții (20 în București și 3 în Ilfov) pentru îndepărtarea a 15 copaci, 5 elemente de construcție, 2 stâlpi și 1 semafor. Au fost avariate 8 autoturisme. Nu sunt victime.

Intervenții în desfășurare, pentru îndepartarea copacilor căzuți pe carosabil: Str. Anastasiu Constantin, Str. Roșia Montana, Str. Arhitesc Hârjeu și Aleea Sălaj.

----

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, o atenţionare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Potrivit meteorologilor, între orele 8:00 şi 10:00, în judeţele Constanţa şi Tulcea se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 55-60 km/h.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel