Cod galben de ninsori. CNAIR, apel către conducătorii auto

Foto: CNAIR / Facebook
Foto: CNAIR / Facebook

CNAIR face un apel către șoferi pentru a conduce cu prudență în zonele afectate de Codul galben de vreme rea. 

Pentru perioada 12 martie, ora 02:00 - 12 martie, ora 18:00, a fost emis un cod galben de ninsori în Maramureş, precum şi în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali. În aceste zone va ninge în general moderat cantitativ şi local se va depune un strat de zăpadă mai consistent.

La altitudini în general de peste 1500 m vântul va avea intensificări, temporar cu rafale de peste 80...90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată.

CNAIR, apel către șoferi



”Facem apel la conducătorii auto să circule cu atenţie şi prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, se arată într-un comunicat de presă. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel