COD PORTOCALIU  Cod portocaliu de viituri în România pe râuri din patru bazine hidrografice, până la ora 23:00

Fotografie de la Irina Iriser, Pexels
Fotografie de la Irina Iriser, Pexels

Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundaţii, ce vizează râuri din patru bazine hidrografice, în orele următoare.

Conform prognozei de specialitate, până la ora 23:00, se vor înregistra viituri rapide pe râurile mici din bazinele hidrografice Arieş - afluenţii de stânga aferenţi sectorului aval S.H. Baia de Arieş - amonte S.H. Buru, Ocoliş, Ocolişel şi Iara (judeţele Alba şi Cluj).

Citește și - Toată țara este sub alertă meteo astăzi: Cod Galben și Cod Portocaliu/ UPDATE: Vremea în București până miercuri. A fost emisă o nouă alertă de furtuni

Avertizarea a fost transmisă către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională Apele Române, Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Mureş şi Sistemele de Gospodărire a Apelor Alba şi Cluj. 

Citește și - România se topește de căldură. Florinela Georgescu, ANM, spune ce ne așteaptă. "Posibil aproape de 40 de grade, și nopțile sunt foarte calde"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel