Codin Maticiuc, despre problema fiicei sale, Smaranda: E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată

Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc

Codin Maticiuc are o familie minunată alături de Ana Pandeli, iar împreună au trei copii, două fiice, Smaranda și Ilinca și un băiat din prima căsătorie a Anei. 

 

Invitat în cadrul podcast-ului ”La Măruță”, actorul a precizat momentele grele prin care trece încă de când Smaranda era doar un bebeluș.

Actorul a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul stabilit cu mulți ani în urmă în cazul fiicei sale, Smaranda.

Conform relatării actorului, vestea a fost surprinzătoare și tristă pentru întreaga familie. La acel moment, specialiștii medicali nu au putut oferi o evaluare precisă a gravității bolii, existând însă posibilitatea ca Smaranda să nu poată să-și recapete vederea.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului ”Acasă la Măruță”.

Ana Pandeli și Codin Maticiun și-au oficializat relația în anul 2021, iar cei doi se potrivesc de minune.

Codin îl iubește pe Mario ca pe propriul fiu, iar împreună formează o familie mare și împlinită.

„Singurul băiat pe care cred că-l voi avea este el. Cu el merg la meciuri. Are 13 ani. L-am cunoscut pe la 3 ani. Am început o relație cu el pe la 4 ani. Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine, în Dubai, și ultima a fost tot cu mine. Am fost combinat cu mama lui, dar n-am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda am decis să ne mutăm împreună. Îmi zice Codin, e băiat mare. Când era mic eram eroul lui”, a povestit actorul.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel