Codrin Ștefănescu, blocat de întrebarea jurnalistei Denise Rifai: Cum să crezi așa ceva?!

Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES
Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES

Denise Rifai l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu dacă este „fanul senatoarei Diana Șoșoacă”.

Codrin Ștefănescu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Întrebat dacă o simpatizează pe Diana Șoșoacă și dacă este fanul ei, Codrin Ștefănescu a făcut următoarele precizări: „Cum să crezi așa ceva?! Un senator, că îl cheamă Șoșoacă sau Popescu, nu are dreptul să fie oprit în fața unui minister, de aia este votat, de aia există Parlament. Oamenii votează, trimit niște parlamentari și parlamentarul ăla poate să meargă dintr-un minister și peste ministru oricând și să îl întrebe orice. Faptul că niște bodyguarzi opresc accesul unui senator al României mi s-a părut odios...”

„Faptul că am luat poziție este una, că sunt fanul ei (n.r al Dianei Șoșoacă) este altceva”, a explicat Codrin Ștefănescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

VEZI ȘI: Alianţa pentru Patrie, val mare de înscrieri. Dragnea, despre atacul care a urmat: Au fost furate 6.000 de nume

Cine nu are ce să caute în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială!

Întrebată, într-un interviu pentru DCNews, ce tip de invitat nu are ce să caute în emisiunea sa, pe cine nu ar invita, jurnalista ne-a zis: ”Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială. În emisiune vine acel om interesant pentru public, care are ceva de spus”.

Denise Rifai, despre intrarea în politică. Motivul care a întors-o din drum: E ca-n iubire

Întrebată dacă, după demisia de la Realitatea, s-a gândit să intre în politică și să pună "stop" presei, jurnalista de la Kanal D ne-a spus: „Am primit foarte multe oferte să intru în politică, dar le-am refuzat. Este ca în iubire, trebuie să apară acel bărbat căruia să îi spui Da cu toată inima. Nu a reușit să mă convingă niciun partid până acum că merită să renunț la profesia mea pentru o viață politică. A contat mult și faptul că îmi doresc să fac această emisiune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, un post generalist; e un format care mă pune în valoare ca jurnalist și intervievator și care răspunde curiozității publicului larg în ceea ce privește o serie de personalități ale scenei publice românești”, a explicat Denise Rifai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel