Codrin Ștefănescu susține că "superproducţia Vama - ultima frontieră" este o diversiune

Codrin Stefanescu
Codrin Stefanescu

Punerea în scenă a "superproducţiei Vama - ultima frontieră" este creată pentru a arăta Europei că România este pregătită să intre în spaţiul Schengen şi pentru a abate atenţia de la problemele cu adevărat reale ale românilor, a afirmat miercuri vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu.

Codrin Stefanescu

"Punerea în scenă a superproducţiei PDL-iste este creată doar pentru a împuşca trei iepuri dintr-o dată: 1. să facă 'curăţenie' la vămi, pentru a arăta Europei că suntem pregătiţi să intrăm în spaţiul Schengen, deşi cancerul corupţiei este generalizat; 2. să abată atenţia de la problemele cu adevărat reale ale românilor - pensiile şi salariile; 3. să atenţioneze toată mişcarea sindicală, de la cel mai mic lider teritorial, până la vârf că, din dizidenţi politici se pot transforma peste noapte în deţinuţi de drept comun, dacă nu renunţă la 'comportamentul extrem de obraznic' în relaţia cu puterea. Iar declaraţia de ieri a ministrului Igaş (n.r. ministrul de Interne), care transmite ce aude 'mai sus' vizavi de 'poziţionarea' liderilor de sindicat este mai mult decât evidentă, nefiind decât o ameninţare la adresa acestora", a afirmat Codrin Ştefănescu, citat de Agerpres

În opinia sa, acest spectacol "grotesc", dar grandios în acelaşi timp al arestării loturilor de vameşi şi poliţişti de frontieră se face "fără a respecta nicio regulă, nicio procedură judiciară sau lege".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel