EXCLUSIV  Coincidență stranie privind atacul din Israel. Excelența Sa Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România: Hamas a jurat să distrugă statul israelian

AGERPRES
AGERPRES

După atacul fără precedent din Israel, Excelența Sa Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România, a oferit, în exclusivitate, un interviu pentru DC News și DefenseRomania.

 

 

Pe 7 octombrie 1985, nava italiană Achille Lauro, aflată în croazieră pe Marea Mediterană cu peste 400 persoane la bord, a fost deturnată de membrii organizației „Frontul pentru Eliberarea Palestinei". 

Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Excelența Sa Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România, dacă are vreo însemnătate faptul că atacul de azi s-a produs în aceeași dată ca evenimentul din 1985.

Această dată are vreo însemnătate pentru teroriști?

Acest atac este fără precedent în cruzime. A fost plănuit meticulos de Iran, Hamas. Hamas a jurat să distrugă statul israelian și asta ne-a făcut să declarăm starea de război, a subliniat Excelența Sa Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România.

Teroriștii au ucis și civili - femei, copii. Prioritatea noastră este să reobținem controlul în Sud, în paralel atacăm ținte militare în Fâșia Gaza, a subliniat Excelența Sa Reuven Azar.

Sunt informații că anumiți soldați israelieni au fost uciși în condiții groaznice. Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România a comentat și acest subiect.

„Am văzut imagini teribile. Am văzut răpiți și uciși civili și soldați. Nivelul de cruzime și criminalitate sunt fără precedent. Sunt organizații teroriste care au crescut performanțele armelor folosite. Acesta este rezultatul suportului financiar și transferului de tehnologie oferite de Iran. E o amenințare cu care Israelul trebuie să lupte. Nu suntem într-o situație obișnuită. Este ceva care schimbă cu totul jocul”, a zis Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România.

Nu doar Hamas a atac Israelul, ci și Hamas, a mai spus Excelența Sa Reuven Azar în interviul acordat lui Bogdan Chirieac pentru DC News și DefenseRomania.

„Iran a încercat să încurajeze violența”, a mai zis Ambasadorul.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel