Alex Coita: PNL a aruncat în aer bugetul țării. Nu credeam că e posibil așa ceva

Alex Coita susține că PNL a ”aruncat în aer bugetul țării” în numai o lună de zile. Pe de altă parte, dublarea alocațiilor pentru copii este o inițiativă bună, mai susține analistul politic. 

Alexandru Coita a reacționat în direct la România TV după ce Camera Deputaților a aprobat dublarea majorării alocațiilor pentru copii. Deși susține că inițiativa este bună, analistul politic se arată indignat de deciziile luate de PNL în ceea ce privește bugetul țării. 

”În România, pe lângă faptul că avem problema asta groaznică a sărăciei cu milioane de oameni într-o stare deplorabilă, în condițiile în care suntem un stat UE, avem și o problemă a natalității. Și asta este o problemă care, din punctul meu de vedere, este o amenințare la adresa siguranței naționale. Noi suntem într-un declin democratic fără precedent. Nu mai zic de cei cinci milioane de români plecați din țară. De salutat faptul că cei de la PSD s-au gândit să preia inițiativa liberală a creșterii alocațiilor și e foarte bine pentru că sunt niște fonduri alocate foarte bine. Pe de altă parte, ce nu înțeleg eu, îmi cer scuze, dar nu pot să fiu de acord, moțiunea simplă a fost împotriva domnului Cîțu pentru că din păcate, acest Guvern PNL, această configurație a Guvernului PNL a reușit într-o lună ce nu au reușit pesediștii în trei ani de zile, adică să arunce în aer bugetul țării. Eu nu credeam că e posibil așa ceva. (...) Aș dori să avem în sfârșit o configurație guvernamentală care să reflecte competența din partid și nu acest Guvern făcut pe genunchi care într-o lună jumate, repet, a reușit să arunce în aer ce ținuseră sub control pesediștii în trei ani de zile, mă refer la finanțe”, a precizat Alex Coita în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel