Iohannis, audiere Kovesi. Coita: Este sub presiune

Într-o intervenție telefonică, la un post de televiziune, sociologul Alex Coita susține că președintele României este pus sub presiune, iar candidatura acestuia la un nou mandat ar fi pusă în pericol. 

”Într-un stat de drept, singurul mesaj pe care ar fi putut să îl dea președintele țării ar fi fost: nu comentez o anchetă aflată în desfășurare, am încredere în justiția independentă din România și le cer să facă dreptate în cel mai scurt timp posibil pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt în cazul DNA. Din păcate, prin mesajul pe care îl transmite astăzi, președintele Klaus Iohannis a arătat faptul că din păcate România nu este un stat de drept.

Acest mesaj arată că președintele în funcție este sub o presiune fantastică din partea celor care o susțin în continuare pe șefa DNA și care votează în mod normal USR și cu PLUS Dacian Ciolos... O victimizare a doamnei Kovesi nu ar face decât să aducă la vot și mai mulți votanți ai USR-ului, și mai mulți votanți ai domnului Cioloș, punând în pericol candidatura, proiectul de candidatură la al doilea mandat al domnului Iohannis”, a declarat sociologul Alex Coita, într-o intervenție telefonică la România TV. 

Vezi și: 

Kovesi, citată. Klaus Iohannis, mesaj în forță

Borza, previziune despre Kovesi: Zarurile au fost aruncate - exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel