EXCLUSIV  Colaborare româno-americană în Sănătate. Acad. prof. dr. Irinel Popescu, Val Vâlcu și conf. dr. Diana Păun, la Academia de Sănătate

Conf. dr. Diana Păun, consilier prezidențial la Departamentul de Sănătate Publică, este invitata zilei la Academia de Sănătate.

Conf. dr. Diana Păun, consilier prezidențial la Departamentul de Sănătate Publică, este invitata zilei la Academia de Sănătate de la DC Medical și DC News.

Alături de acad. prof. dr. Irinel Popescu și jurnalistul Val Vâlcu, conf. dr. Diana Păun ne va vorbi despre:

- importanța vizitei în SUA

- promovarea României ca pol de investiție în Sănătate

- diferențele între sistemul medical românesc și cel american

- cercetarea medicală

- inovații în sistemul medical

- importanța studiilor clinice

"Emisiunea noastră o are ca invitat pe doamna conf. dr. Diana Păun, consilier prezidențial la Departamentul de Sănătate Publică. Doamna conferențiar se va centra pe mai multe aspecte care au fost actualizate în urma vizitei pe care dumneaei a avut-o în SUA, în calitate de consilier prezidențial și în care discuțiile cu partenerii americanii s-au centrat pe potențiale investiții americane în infrastructura spitalicească din România, dar și pe colaborare în ceea ce privește cercetarea clinică și cercetarea fundamentală.

Nu în ultimul rând, a fost abordat un sector, care mie, personal îmi este foarte drag și l-am promovat cu mult timp în urmă, din 2007, și anume relația cu Diaspora românească, de data aceasta din SUA și atunci a fost prima întâlnire a unor reprezentanți ai Diasporei cu un președinte al României, cu președintele Traian Băsescu.

Sunt convins că doamna conferențiar ne va da detalii despre discuțiile pe care le-a avut în acest sens cu reprezentații Diasporei, pentru că rolul lor ar trebui să fie unul de primă mărime în dezvoltarea științei medicale românești", a spus acad. prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC MEDICAL și DC News.

Emisiunea va fi difuzată joi, 27 iunie, ora 18:00, pe DC News TV, pe Youtube DC News, dar și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel