DN 1A, la limita cu Braşovul, blocat din cauza zăpezii. Pompierii le oferă ceai şoferilor

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

O coloană de autovehicule s-a format pe DN 1A, la limita cu Braşovul, din cauza zăpezii. Pompierii le oferă ceai şoferilor

TIR-uri şi maşini stau în coloană, marţi seară, pe DN 1A, la limita cu judeţul Braşov, din cauza zăpezii, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova deplasându-se în zonă pentru a le distribui ceai şoferilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţia Prahova, Mihaela Florescu, a precizat, pentru Agerpres, că vehiculele se deplasează greu din cauza problemelor cauzate de căderile masive de zăpadă în judeţul vecin.

În Prahova au fost luate măsuri de restricţionare a traficului, pe parcursul zilei, pentru ca utilajele de deszăpezire să poată interveni pe tronsonul de drum din Braşov. La acest moment, vehiculele care se află în coloană înaintează greu. În acest context, o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte se deplasează în zonă să le distribuie ceai cald conducătorilor auto, a anunţat ISU Prahova. 

Image by wirestock on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel