Comandamentul de iarnă a fost convocat

deszapezire
deszapezire

Viceprimarul Capitalei Victor Iovici a convocat, de la ora 11.00, comandamentul de iarnă, municipalitatea anunţând că luni dimineaţă se circulă în condiţii bune pe toate arterele principale din Bucureşti, iar utilajele de deszăpezire acţionează în prezent pe străzile secundare.

Comandamentul de iarnă, la care vor participa reprezentanţi ai operatorilor de salubrizare care se ocupă de deszăpezirea străzilor din Bucureşti, ai instituţiilor din subordinea municipalităţii, precum şi ai primăriilor de sector, va avea loc la sediul Primăriei Capitalei.

Municipalitatea a anunţat, într-un comunicat de presă, că luni dimineaţă se circulă în condiţii bune pe toate arterele principale din Bucureşti.

Operatorii de salubritate din toate sectoarele au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, cu 148 de utilaje, aplicand tratament preventiv în special în apropierea pantelor, rampelor, podurilor, pasajelor şi a staţiilor RATB, au precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

De asemenea, o parte din utilaje acţionează, luni dimineaţă, pe străzile secundare, informează Mediafax

Începând de luni dimineaţă, în Bucureşti şi în mai multe zone din Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură a început să ningă. Meteorologii au anunţat că în aceste zone va ninge până marţi, la ora 4.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel