Cine este comisarul-şef Mădălina Vlangăr,  noul șef al Inspectoratului de Poliție al județului Constanța

Comisar-șef de Poli'ie Mădălina -Sorina Vlangăr Foto: Youtube
Comisar-șef de Poli'ie Mădălina -Sorina Vlangăr Foto: Youtube

Comisarul-şef Mădălina Vlangăr a fost numită șef interimar al Inspectoratului de Poliție al județului Constanța, după ce Constantin Glugă, fostul șef a demisionat din funcție în urma gravelor nereguli descoperite de corpul de control al ministrului de Interne,  după accidentului mortal provocat de un șofer drogat la 2 Mai.

Comisar-șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr, 43 de ani,  este ofițer de carieră, posedă o experiență internațională solidă și numeroase distincții internaționale, obținute ca urmare a activității desfășurate. În perioada 2006-2008, a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011, a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo.

Ulterior, în perioada 2011-2017, a deținut funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Spaniei (consilier diplomatic I). A fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava și ofițer specialist în cadrul IGPR- Direcția Generală de Combatere a Criminalității Organizate.

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă , că întreaga structură organizatorică la IPJ Constanţa va fi regândită şi adaptată amplorii fenomenului infracţional specific acestui judeţ şi o nouă echipă managerială de tranziţie va asigura operarea sistemului până când noua organizare va intra în funcţiune.

"O nouă echipă managerială va gestiona activitatea curentă şi va fi condusă de doamna comisar-şef Mădălina Vlangăr, actual director la centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, fost şef de brigadă de Combatere a Criminalităţii", a declarat Cătălin Predoiu.

Vezi și: Constantin Glugă, șeful IPJ Constanța, a demisionat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel