Comisia pentru anchetarea lui Anastase, respinsă de Coaliţie

Liderul deputaţilor PNL a prezentat marţi în plenul Camerei o listă cu semnături ale parlamentarilor liberali şi PSD+PC prin care se solicită înfiinţarea unei comisii de anchetă care să analizeze modul în care s-a dat votul final la Legea pensiilor într-o şedinţă condusă de Roberta Anastase.

Potrivit Mediafax, Călin Popescu Tăriceanu a înaintat lista cu semnături preşedintelui de şedinţă, Ioan Oltean, arătând că solicitarea PNL şi a PSD ar fi trebuit să fie depusă la Biroul Permanent al Camerei de luni, care a fost suspendat însă din lipsă de cvorum.

Eugen Nicolăescu (PNL) a spus în plen că trebuie pusă cât mai repede pe ordinea de zi a Camerei solicitarea PNL şi a PSD de înfiinţare a acestei comisii de anchetă pentru a se afla cum "PDL în frunte cu doamna Roberta Anastase au fraudat votul la Legea pensiilor".

Premierul Emil Boc a declarat din nou luni că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, este susţinută de PDL, apreciind că lucrurilor vor intra în normal la Camera Deputaţilor.

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor a fost suspendată luni pentru a patra oară consecutiv din lipsă de cvorum, de la aceasta absentând reprezentanţii PNL şi ai PSD, dar şi preşedintele Camerei, Roberta Anastase.

Coaliţia PDL-UDMR-UNPR a respins, prin vot, solicitarea Opoziţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel