Comoara toamnei. Lidia Fecioru: Conține cea mai rară vitamină

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a explicat de ce este important să consumăm dovleac.

Pentru că suntem în plină toamnă, trebuie să mâncăm dovleac. Tăiem cubulețe mărunțele și îl mâncăm crud. Conține cea mai rară vitamină. Are vitamina T. E bun pentru organism și imunitate. Dovleacul scade zahărul din sânge, a spus Lidia Fecioru la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Cum să mănânci dovleac crud

100 grame morcov, 150 de grame de dovleac. Se pun la blender, turnăm un pahar de iaurt și îl bem.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel