Complot iranian pentru asasinarea lui Trump? Chirieac: Îmi este foarte teamă că până pe 5 noiembrie s-ar putea să avem o altă încercare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Bogdan Chirieac a abordat ipoteza lansată de CNN, potrivit căreia Iranul a format un complot pentru asasinarea lui Donald Trump. De altfel, încă nu există dovezi care să ateste că tentativa de asasinat ar fi fost asociată cu Teheranul.

Apar noi imagini de la atacul asupra lui Donald Trump. Filmările surprind momentele în care forțele de ordine intervin în clădirea în care se afla Crooks. După ce fostul președinte a fost împușcat, securitatea din jurul său a fost mărită.

Mai mult, sunt informații potrivit celor de la CNN că ar exista un posibil complot iranian menit să-l asasineze pe Donald Trump. Totuși, încă nu există dovezi clare care să confirme legătura dintre tentativa de asasinat și o posibilă mișcare iraniană.

Într-o intervenție la Antena 3 CNN, Bogdan Chirieac a comentat acest subiect, explorând posibilitatea, mai mică sau mai mare, a unei astfel de acțiuni în urma unui complot.

"Mă îndoiesc că Iranul are capacitatea să facă așa ceva pe teritoriul american"

"Nu au reușit să-l vadă pe criminalul care a ucis un om și l-a rănit pe Donald Trump, mă refer la cei din serviciul secret american, și acum a descoperit un complot făcut de Iran? Eu cred că sunt chestiuni de presă, mai degrabă, decât reale. Apoi, mă îndoiesc că Iranul are capacitatea să facă așa ceva pe teritoriul american. Din punctul acesta de vedere, mai este și Homeland Security, nu doar Secret Service, și totuși nu au văzut un trecător, pe care după l-au avut în lunetă 3 minute, și nu au primit ordinul de tragere. Deci, chestiunea că Iranul îl omoară pe Donald Trump nu mi se pare credibilă. În schimb, îmi este foarte teamă că, dacă atentatul acesta nu a reușit, până pe 5 noiembrie s-ar putea să avem un alt atentat asupra lui Donald Trump. Nu are legătură cu forțele străine, ci cu ura din societatea americană care ne contaminează pe toți. Faptul că democrații și republicanii în America nu mai sunt competitori politici, ci dușmani politici, nu este permis într-o democrație. Cu atât mai puțin, în prima democrație a lumii", a spus Bogdan Chirieac. 

CITEȘTE ȘI: Surse CNN: Un complot pentru asasinarea lui Trump

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel