Compozitorul Marcel Iorga a MURIT. Artistul a fost răpus de COVID-19

Sursă foto: Marcel Iorga, captură YouTube
Sursă foto: Marcel Iorga, captură YouTube

Compozitorul vasluian, Marcel Iorga s-a stins din viață. Artistul era infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Marcel Iorga, unul dintre cei mai apreciați compozitori s-a stins din viață, la 66 de ani. Artistul a decedat în urma infectării cu COVID-19, dar și a unor complicații. Boala a avansat foarte repede, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au îndrăgit pe regretatul artist, dar și peste familia sa. Nimeni nu se aștepta ca Marcel Iorga să se stingă atât de repede.

”Este prea șocantă vestea. Nu îmi vine să cred!”, a declarat artistul Aurelian Temișan, bun prieten al compozitorului.

Și Claudiu Bulete, bunul prieten al compozitorului, a fost devastat de durere: ”Nu îmi vine să cred că a plecat dintre noi. A fost ca un frate mai mare pentru mine. Este dureros că Vasluiul a pierdut o mare valoare, un mare muzician”

”Nu pot să cred, maestre! Pur si simplu mi-e greu să accept să vorbesc despre Dumneavoastră la timpul trecut!”, „Odihnă veșnică si drum lin printre îngeri, maestre”, „O viață în cântec și alături de copii. Drum lin, Marcel Iorga!”, sunt doar câteva dintre mesajele publicate pe rețelele de socializare.

Cine a fost MARCEL IORGA

Marcel Iorga a fost unul dintre cei mai titrați compozitori din zona Moldovei. Artistul s-a născut pe 25 octombrie 1955, la Băcești, a studiat muzica la Slănic Moldova – Bacău și, în particular, cu diferiti profesori de muzică, inițiindu-se în arta dirijatului și în arta componistică. A studiat flautul, pianul, acordeonul, saxofonul, contrabasul, chitara și tobele. A avut contracte muzicale cu Olanda, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria. A fost membru și președinte de juriu la diferite festivaluri, concursuri naționale și internaționale. Are peste 200 de compoziții și era membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România. Marcel Iorga este și autorul mai multor imnuri de festivaluri, dar și ale echipelor FC Vaslui, Handbal Club Vaslui și LPS Vaslui, relatează vremeanoua.ro

Citește și: Oana Lis, HĂRȚUITĂ la cabinet: Încerc să mă calmez. Mă sună tot felul de frustrați

Marina Almășan, noi informații ȘOCANTE despre moartea lui Victor Socaciu: ”A fost “ajutat” să plece mai repede”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel