Concluzie șoc: Suspectul principal în cazul uciderii viceprimarului din Joseni este iubitul edilului

politia_joseni_30418100
politia_joseni_30418100

Concluzie şocantă a anchetatorilor în cazul uciderii viceprimarului din Joseni. Edilul a fost împuşcat mortal în urmă cu 3 luni, de un bărbat cu care avea o relaţie intimă. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a participat aseară la reconstituirea crimei. Procurorii propun duminică arestarea lui preventivă.

Suspectul are 35 de ani şi este tot din Joseni. Toată lumea ştia că era prieten cu viceprimarul Csala Zolt, dar nimeni nu bănuia că între cei doi era ceva mai mult - o relaţie de amor. Procurorii spun că tocmai această leagătură a stat la baza crimei, alături de neînţelegere legată de un teren. Cei doi au fost văzuţi certându-se chiar în primărie, la începutul anului, din cauza unei bucăţi de pământ.

"Ca mobil al faptei, din declaraţia suspectului principal, am reţinut că acesta are 2 aspecte, un aspect de natură sexuală şi un aspect de natură patrimonială", a declarat Marius Iacob, procuror.

După ce a fost reţinut, suspectul a participat alături de procurori şi poliţişti la reconstituire. Într-una din cabanele sale a fost găsită şi arma crimei: o puşcă de vânătoare pe care o deţinea ilegal.

Localnicii din Joseni sunt şocaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel