Conducerea PDL l-a mandatat pe Boc să finalizeze şi să semneze protocolul coaliţiei

boc
boc

BPN al PDL l-a mandatat pe premierul Emil Boc să finalizeze şi să semneze în această săptămână protocolul de coaliţie guvernamental, a declarat, luni, secretarul general adjunct al formaţiunii social-democrate, Gheorghe Flutur.

Flutur a precizat că acest protocol cuprinde obiective de relansare economică, dar şi câştigarea de către coaliţie a alegerilor din 2012 şi guvernarea după 2012, relatează Mediafax.

"Am discutat şi în coaliţie şi în PDL forma protocolului, primul-ministru a fost mandatat să finalizeze şi să semneze în numele PDL protocolul de coaliţie", a spus Flutur.

El a adăugat că actuala coaliţie şi-a asumat guvernarea, care are în vedere o foaie de parcurs cu obiective şi termene, iar propunerea coaliţiei "curajoasă" este câştigarea alegerilor în 2012 şi guvernarea în continuare.

Partidele din arcul guvernamental - PDL, UDMR, UNPR şi Grupul minorităţilor naţionale - vor semna, cel mai probabil joi, Protocolul de colaborare, care se află în stadiu de finalizare, a declarat liderul senatorilor Uniunii, Fekete-Szabo Andras Levente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel