Conductă de gaz ruptă de o mașină care a ieșit de pe carosabil în Giurgiu

Foto cu rol ilustrativ: Freepik / ASphotofamily
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / ASphotofamily

O conductă de gaze a fost ruptă după ce o mașină care a ieșit de pe carosabil a acroșat-o.

O conductă de gaze care face aprovizionarea localității Bâcu din județul Giurgiu a fost ruptă duminică de un șofer care a ieșit cu mașina de pe carosabil și a acroșat-o.

”ISU Giurgiu a fost solicitat astăzi să intervină pe DJ 602, în zona localităţii Bâcu, după ce un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi a acroşat conducta de gaze, care s-a rupt.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Punctului de Lucru Domneşti cu două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Echipele ajunse la faţa locului au constatat că autoturismul găsit în afara părţii carosabile a acroşat conducta de gaze de pe marginea drumului, iar în urma impactului, conducta s-a rupt”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei menționate, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor până la sosirea unui echipaj de la furnizorul de gaze.

Șoferul implicat în incident a refuzat transportul la spital. 

Giurgiu, sub Cod Galben de ceață

Amintim că în această dimineață, mai multe județe, inclusiv județul Giurgiu s-au aflat sub avertizare Cod Galben de ceață, cu scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sb 50 m, care va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

În acest sens, ISU Giurgiu le recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudenţă la volan, să respecte toate regulile de circulaţie pentru propria lor siguranţă, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Citește și: Mocănița Huțulca, implicată într-un accident. Un șofer a lovit-o din plin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel