Connect-R îi ia apărarea lui Gheboasă: Cei care-l împing să facă asta, acolo e o problemă

Connect-R. FOTO: Facebook @Connect-R
Connect-R. FOTO: Facebook @Connect-R

Connect-R îl apără pe Gheboasă și le atrage atenția producătorilor de muzică.

Connect-R nu a putut sta departe de scandalul momentului, prestația lui Gabriel Gavriș, cunoscut cu numele de scenă Gheboasă, la Untold, care s-a ales după acel concert cu amendă din partea jandarmilor clujeni, dar și cu sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru versurile sale și a mesajelor.

De altfel, Gheboasă susține că a fost amendat și pentru faptul că este rom, arătându-se deranjat că a fost singurul taxat de oamenii legii, deși au mai fost și alți artiști în situația sa.

”Cu excepția lui Gheboasă, mai știți un alt trapper implicat? Și atunci, pe undeva e normal să te gândești și la posibilitatea ca el să fie amestecat și din acest motiv.

E drept și că muzica lui e cea care a atras atenția. Însă oamenii uită că fără experiențe nu ai putea avansa în viață.

Altfel spus, trebuie să ne julim genunchii mai întâi, ca să ne dăm seama că atunci când mergem trebuie să fim puțin mai atenți. Fără cunoaștere nu există, ca să zic așa, o desăvârșire umană.

De aceea, inclusiv rebeliunea omului în perioada adolescenței e cât se poate de firească”, a declarat Connect-R pentru Cancan.

De asemenea, mai spune artistul care a recunoscut public că este rom, problema în cazul lui Gheboasă nu să în vocea sau stilul muzical, ci în atitudinea producătorilor de muzică, cei care văd actul artistic doar prin prisma banilor.

”Acum, dacă discutăm despre casele de discuri aici există într-adevăr o problemă pentru că ele sunt conduse de oameni care pe lângă cifre ar trebui să mai aibă grijă și de versuri, care ar trebui ca pe lângă succesul pe care deja l-au dobândit și care s-a transformat și în bănuți, ar trebui să aibă grijă ca prin accentul lor pe anumite piese, cu anumite mesage ale unor artiști total nevinovați, cei mai mulți fiind băieți tineri, să fie cumva atenți să evite, pe cât posibil, să dăuneze societății ăsteia care oricum e otrăvită”, a mai spus artistul.

Totodată, Connect-R a ținut să sublinieze că în opinia sa, nu Gheboasă este cel vinovat de tot scandalul care a ținut festivalul Untold din acest an în atenția publicului, nu într-un mod în care poate își doreau organizatorii.

”Nu Gheboasă e de vină! Cei care-l împing să facă asta, care-i susțin material munca, acolo e o problemă.

Nu Gheboasă e de vină, repet! El e doar un tânăr rebel, care cântă o muzică tinerească! E un copil vesel care și-a găsit o formă de a-și câștiga existența”, a mai spus Connect-R.

Citește și: Gheboasă: Nu sunt la festival să educ copii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel