Conopidă fiartă cu maioneză și usturoi din belșug. Rețetă fantastic de bună

Conopidă
Conopidă

Conopida este folosită în numeroase preparate.

Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat cum se prepară conopidă fiartă cu maioneză și usturoi din belșug.

„Se servește rece, ca aperitiv, precum o salată de boeuf. Și pentru a-i da un aer sofisticat, am să folosesc sosul Aioli, care e varianta spaniolă a maionezei cu usturoi... dar sună exotic, nu-i așa?! Indiferent ce nume poartă, ingredientele sunt aceleași: ulei (de rapiță în acest caz), gălbenuș de ou și usturoi. Iar caloriile sunt și ele din belșug, aproape 100cal/lingură, deci fiți zgârciți", a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Preparatul este mai bun a doua zi, „după o noapte de stat la frigider”. „Și merge perfect ca și garnitură la pește”, a adăugat nutriționistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel