EXCLUSIV  Consiliul Național PNL 2024. Reportaj DC News TV din culisele evenimentului / VIDEO

Foto: DC News TV
Foto: DC News TV

Consiliul Național al Partidului Național Liberal a avut loc astăzi la Palatul Parlamentului, eveniment în cadrul căruia a fost validată candidatura președintelui Nicolae Ciucă la cea mai înaltă funcție din stat.

Cum evenimentul a fost unul televizat, echipa  DC News TV a realizat un reportaj cu evenimentele din culisele congresului care-l confirmă pe Ciucă drept candidat la prezidențiale.

Au fost purtate discuții cu mai mulți liberali care au spus că lucrurile nu sunt roz în Partidul Brătienilor, dar cei care au dorit să dea declarații la cameră și-au arătat susținerea necontenită pentru președintele PNL și pentru proiectul liberalilor.

VEZI ȘI: Foto din culisele Consiliului PNL. Cine este liderul liberal alături de care a ”fugit” Nicolae Ciucă.

Alexandru Nazare, Adrian Cozma și Tănase Stamule au avut fiecare câte un punct de vedere despre ce înseamnă să ceri votul celor care nu sunt neapărat liberali. Ciucă dovedește măcar teoretic că poate uni oameni pentru a-l susține prin simplul fapt că a avut parte de o prezență numeroasă la un congres al unui partid atât de mare încât nu poate fi compus doar din „liberali convinși”.

Urmăriți astfel materialul publicat pe DC News TV și aflați cum a fost la congresul organizat de PNL pentru a-l susține pe Nicolae Ciucă pe 24 noiembrie 2024 și, cine știe, poate chiar și în turul doi al prezidențialelor.

VEZI ȘI: Analiză șoc: Partidele au cei mai buni candidați la prezidențiale, cu excepția unuia.

VEZI ȘI: Nicolae Ciucă, desemnat de Consiliul Național candidatul PNL la prezidențiale. ”România care contează este România clasei de mijloc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel