Constantin Boșcodeală, sondaj după scandalul în care i-a fost vehiculat numele

boscodeala dece
boscodeala dece

Numele primarului de la Buzău, Constantin Boșcodeală, a fost vehiculat într-un scandal sexual.

Clipul apărut în presă se pare că nu i-a afectat imaginea social-democratului. În urma unui sondaj DC News, 62% dintre cititori au spus că după acest scandal sexual popularitatea lui Constantin Boșcodeală va crește. 38% au votat contrariul.

La întrebarea 'În cazul în care va candida din nou la Primăria Buzău, îl veți mai vota pe Constantin Boșcodeală?', buzoienii au votat astfel: 58% au spus că îl vor vota pe social-democrat, iar 42% au declarat că nu vor pune ștampila în dreptul numelui său.

Mai mult decât atât, 40% dintre respondenți au zis că nu cred în autenticitatea filmulețului care circulă pe Internet și despre care se spune că protagonist este Constantin Boșcodeală. 60% au declarat că imaginile sunt reale.

[citeste si]

Cu o zi în urmă, edilul a afirmat că avocatul său pregăteşte o plângere penală pentru a-l găsi pe autorul tentativei de denigrare. Constantin Boşcodeală are de gând să-i ceară acestuia daune serioase, în cazul în care procurorii îl vor depista. "Trebuie să vă spun că încă avocatul meu studiază, pentru că în primul rând este vorba şi despre despăgubiri civile pentru asemenea lucru", a declarat Constantin Boşcodeală, subliniind totodată că bănuieşte cine ar fi la originea scandalului.

VEZI ȘI: Constantin Boșcodeală, scandal sexual. Marea controversă după publicarea filmulețului-SONDAJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel