Constantin Enceanu, înțelegere cu soția, înainte de căsătorie: "Prefer să mă despart de tine decât de ea"

Sursa foto: Facebook Constantin Enceanu
Sursa foto: Facebook Constantin Enceanu

Constantin Enceanu a mărturisit că a avut o înțelegere cu soția sa, înainte de a se căsători.

"Pentru mine muzica înseamnă viață, înseamnă totul. Nimic din lumea asta, mai puțin fiica mea, nu m-ar fi determinat să renunț la muzică. Drept dovadă, atunci când ne-am hotărât să plecăm împreună pe drumul vieții, soției mele i-am spus: "Ai grijă că, pentru mine, muzica înseamnă totul, înseamnă viață, înseamnă bucurie, înseamnă tot ce există mai frumos pe pământul ăsta. Să nu încerci să mă desparți de lucrul ăsta la care eu țin foarte mult! Prefer să mă despart de tine decât să mă despart de muzică. Hai să avem această înțelegere de la bun început', a declarat Constantin Enceanu, în emisiunea  "40 de întrebări cu Denise Rifai", scrie viva.ro.

"Nu este atât de ușor pentru o soție de artist să stea acasă, să-l aștepte"

"Odată cu apariția Cătălinei (n.r  fiica lui Constantin Enceanu).... Cătălina, dacă mi-ar fi pus această întrebare sau dacă m-ar fi obligat un pic, să zicem, să renunț la muzică în favoarea ei, aș fi renunțat. Dar se pare că Angela (n.r. soția lui Constantin Enceanu) a înțeles dorința mea, oarecum - cum sunt, în general, femeile: hai să încercăm, hai să forțăm, dacă se poate, nota", a mai spus artistul.

"Eu cred că e foarte greu... Să știi că nu este atât de ușor pentru o soție de artist să stea acasă nopți să-l aștepte, să gândească ce-o face, cum o face, ce se întâmplă, e bine? Nu e ușor deloc, să știi. Ori, ea a văzut lucrurile astea și atunci a încercat, oarecum, să vadă dacă merge, să stau mai mult cu ea. Și am zis "da, stau cu tine, dar ce facem cu restul? Cum ne realizăm?". Financiar vorbind, până la urma urmei, că intervine partea financiară la mijloc", a mai spus Constantin Enceanu. 

Constantin Enceanu și soția sa, Angela, sunt căsătoriți de 37 de ani și au împreună o fiică, pe Cătălina. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 40 de ani, în perioada în care lucrau la o fabrică de motoare electrice.

Vezi și:  Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican: "Mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel