Constantin Rădulescu, reales preşedinte al PSD Vâlcea. Ciolacu vorbește de o dezbinare din interior

Constantin Rădulescu
Constantin Rădulescu

Social-democraţii vâlceni şi-au desemnat, vineri seara, noua conducere, Constantin Rădulescu fiind ales în unanimitate atât preşedinte al filialei Vâlcea a PSD, cât şi candidatul partidului la un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. 

'Parlamentarii, consilierii judeţeni, primarii, membrii noştri de partid care ne-au fost alături sunt cei care au dat forţă şi care au făcut posibile toate rezultatele, căci eu fără dumneavoastră nu însemn nimic. Împreună cu dumneavoastră, iată, sunt preşedintele Consiliului Judeţean şi vă mulţumesc în fiecare clipă şi mă rog bunului Dumnezeu să vă dea sănătate şi împreună să trecem peste toate provocările care vor veni.

Oameni buni, am făcut în primul rând administraţie şi nu politică, iar scorul pe care îl avem este unul pe baza rezultatelor muncii noastre. Fiecăruia din această sală vă mulţumesc, pentru că dacă nu eraţi, nu am fi ajuns aici. (...) Vom avea cea mai bună strategie, vom avea cei mai buni candidaţi pentru primari şi cei mai buni candidaţi consilieri şi aşa mai departe la alegerile locale, pentru că ţinta noastră asta este - câştigarea alegerilor de anul viitor', a spus Constantin Rădulescu.

Prezent la conferinţa de alegeri a PSD Vâlcea, preşedintele partidului, premierul Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democraţilor vâlceni să fie uniţi. 'Partidul Social Democrat a avut probleme atunci când a cedat atacurilor din interior. Toate problemele noastre au apărut din interior. Se va încerca, oameni buni, şi s-a încercat şi până acum. Se va încerca în continuare această dezbinare din interior. Deja, eu am cicatricile, suntem tăbăciţi şi sunt ferm convins că împreună cu dumneavoastră, împreună cu toţi colegii, vom aborda anul 2024 la fel cum am făcut-o întotdeauna, mai ales că venim după nişte alegeri în care ne-am situat pe primul loc, nu le-am câştigat, n-am avut 50%. (...) Dar este un moment complicat, nu neapărat pentru noi, politicienii, un moment complicat pentru români, un moment complicat pentru întreaga Europă.

Suntem într-o criză de securitate, venită după o criză pandemică, dublată cu o criză energetică, după o emoţie foarte mare, după o inflaţie cum nu a mai fost niciodată în Europa şi în lume, cu foarte multe provocări în care lumea cred că nu mai caută vinovaţii cu adevărat. Adevărul trebuie să-l spunem întotdeauna, nu trebuie ascuns, dar lumea aştepată de la noi o abordare pragmatică, cu eficienţă administrativă atât local, cât şi central', le-a spus Ciolacu celor prezenţi.

Vezi și: Culisele proiectului de țară PNL - PSD. Ciucă, anunțul zilei care schimbă totul în 2024, la alegeri / video

Liderul PSD s-a declarat susţinător şi al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, pe care-l aşteaptă în echipa lui Constantin Rădulescu. 'Îmi doresc de această dată ca amândoi să aibă acel numitor comun care înseamnă PSD', a mai spus liderul social-democraţilor.

La rândul său, Mircia Gutău, fost preşedinte interimar al Partidului Ecologist Român, a declarat că la momentul oportun se va înscrie în PSD şi va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. 'În momentul de faţă, nu mai sunt nici interimar. Am dat delegaţia unui coleg din Partidul Ecologist Român. Le-am spus colegilor care este intenţia mea. Deci, echipa câştigătoare nu se schimbă, cum v-am spus. De şapte ani colaborez cu Costi Rădulescu perfect.

Ceea ce s-a făcut în municipiul Râmnicu Vâlcea se datorează şi consilierilor PSD, care împreună cu consilieri PER au votat hotărârile de Consiliul Local şi îmi doresc ca de aici încolo să mergem chiar în echipă şi să facem proiecte majore', a afirmat Gutău, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel