Construcţia unui pod în Timişoara declanşează o adevărată revoltă printre locuitori

vechiul pod
vechiul pod

Construcţia unui pod, care va lega două cartiere ale municpiului Timişoara, a dus la o adevărată revoltă a locuitorilor cartierului Cora, informează TiOn.ro.

AutorAdrian Stroescu

Locuitorii din zonă spun că traficul le va afecta imobilele, iar miercuri dimineaţă aceştia s-au certat cu reprezentanţii constructorilor. Câţiva locuitori s-au suit pe un tractor şi au blocat continuarea lucrărilor.

Drumul este îngust şi traficul, venind dinspre Dumbrăviţa, ar afecta casele, susţin locuitorii din partea timişoreana a cartierului. Podul cu pricina, unind străzile Alexandru Lapuşneanu şi Tristan Tzara, are doar câţiva metri lungime şi este peste un canal, iar circul legat de construcţia lui durează de luni bune.

În primăvara acestui an, prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală, a fost sesizat de reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii despre construcţia acestui podeţ. Investiţia nu ar fi fost luată la ochi de autorităţile statului dacă nu ar fi fost ilegală, a sustinut atunci prefectul Mircea Băcală.

Lucrările au fost reluate după ce un angajat al Direcţiei de Urbanism a ajuns în zonă şi a afirmat că situaţia podului este în regulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel