Consumul de ceapă și usturoi poate reduce riscul de cancer la sân

Ceapa și usturoiul sunt ingredientele cheie în sofrito, un condiment de bază din bucătăria puertoricană. Potrivit concluziilor unui studiu condus de Universitatea de la Buffalo și cercetătorii de la Universitatea din Puerto Rico, ar putea fi, de asemenea, o rețetă pentru reducerea riscului de cancer la sân.

Acesta este primul studiu bazat pe populație și care examinează asocierea dintre ceapa și usturoiul și cancerul de sân în Puerto Rico. Rezultatele au fost publicate în revista Nutrition and Cancer, notează Science Daily.

„Am descoperit că, în rândul femeilor din Puerto Rico, aportul combinat de ceapă și usturoi, precum și sofrito, a fost asociat cu un risc redus de cancer la sân", a declarat Gauri Desai, autorul principal al studiului, care este doctor în epidemiologie la UB. Școala de sănătate publică.

Citeşte mai multe pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel