Contactul dintre Dominique Strauss-Kahn şi cameristă a fost consimţit, declară avocatul şefului FMI. Cine este Ophelia, femeia care îl acuză de viol pe şeful FMI

ofelia_46379200
ofelia_46379200

Contactul dintre Dominique Strauss-Kahn şi cameristă a fost consimţit, a declarat avocatul acestuia, dând indicii despre ceea ce pare a fi o apărare explozivă, relatează tabloidul NY Post.

"Suntem de părere că dovezile nu vor confirma că a fost un contact forţat", a spus Ben Brafman, avocatul şefului FMI.

O sursă apropiată de apărare a declarat şi ea: "Se pare că a fost un contact consimţit".

Brafman a încercat să-l convingă pe judecător că Strauss-Kahn nu prezintă riscul de a fugi. "Nu este vorba despre cineva care se gândeşte să fugă. Are patru copii şi este acuzat că ar fi violator, lucru pe care vrea să îl clarifice", a spus avocatul.

"Este ca în cazul lui Roman Polanski", a spus însă procurorul Alonzo, referindu-se la regizorul acuzat de contact sexual cu o minoră în California în 1977 şi care a fugit în Franţa pentru a evita condamnarea. Franţa nu are acorduri de extrădare cu alte state

Procurorii au făcut aluzii la un presupus trecut întunecat al şefului FMI, "Ancheta noastră arată că Strauss-Kahn ar fi avut un comportament similar în cel puţin încă o ocazie", a spus un procuror.

Cererea de cauţiune a lui Strauss-Khan a fost respinsă, iar acesta va rămâne în arest până la 20 mai.

Cine este Ophelia, femeia care îl acuză de viol pe şeful FMI

Pe Facebook există un cont al Opheliei Famotidina, născută la 17 ianuarie 1979, însă nu se ştie cu siguranţă dacă acest cont a fost făcut de către angajata hotelului sau este un cont fals.

Camerista care îl acuză de agresiune sexuală pe directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, este originară din Ghana şi este considerată "foarte credibilă" de anchetatori, relatează Le Figaro.

Aceasta se numeşte Ophelia şi este originară din Ghana. Potrivit ultimei versiuni a poliţiei, ea susţine că faptele s-au petrecut în jurul prânzului.

Potrivit unei surse din cadrul lanţului hotelier Sofitel, o cameristă poate intra într-o cameră cu cartela de care dispune fără a aştepta un ordin oficial de la recepţie. Ophelia ar fi deschis uşa strigând «house keeping» fără a obţine un răspuns.

Citeşte şi:

O televiziune taiwaneză a realizat o simulare a evenimentelor care au avut loc în camera lui Dominique Strauss-Kahn – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel