Contre între Andreea Vass și Mihai Voicu, pe Codul Muncii

andreea vass
andreea vass

Consilierul guvernamental de stat Andreea Paul-Vass i-a criticat, joi, pe liderii PSD şi PNL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, pentru că se opun proiectului Codului Muncii. Ea a susținut, pe blogul personal, că Ponta le-ar fi pasat colegilor multe dosare când era procuror, în timp ce Antonescu ar fi lipsit de la majoritatea şedinţelor Parlamentului.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a replicat, spunând că  acuzațiile Andreei Vass sunt interesante, cel mai probabil, doar pentru prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan. "Codul Muncii e o lege care priveşte milioane de oameni. De aceea, o adoptare a acestei legi pe principiul că doar varianta Guvernului e cea bună şi ceilalţi sunt toţi nişte proşti, nu este de acceptat. Se poate modifica, poate că avem nevoie de câteva modificări pe acest subiect, însă trebuie să existe două etape de dialog foarte serioase şi PD nu vrea să treacă prin niciuna dintre ele", a declarat, pentru Agerpres, Mihai Voicu.

Consilierul Vass  îi acuză și pe liderii sindicali care s-ar fi aliniat poziţiei liderilor Uniunii Social-Liberale. "Se aliniază rapid şi unii lideri sindicali care reprezintă cu o majoritate zdrobitoare funcţionarii publici, dar care se martirizează ipocrit pe false probleme ale salariaţilor din mediul privat", a scris Andreea Paul-Vass.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel