CONTROVERSĂ cu redeschiderea teraselor din 15 mai. Manager cafenea: E BĂTAIE DE JOC!

Scarlat, manager la o cafenea din Buzău, a răbufnit când a aflat că terasele nu se vor redeschide în starea de alertă, deși așa s-a zvonit inițial.

Managerul a spus că se pregătise de deschidere și, pentru acest lucru, a cheltuit ultimii bani strânși.

”Pur si simplu BATAIE DE JOC! Marti seara se spune ca terasele se pot deschide Vineri. Miercuri seara se spune ca terasele se pot deschide totusi de Luni, ca trebuie sa treaca trei zile pana la instaurarea Starii de Alerta.

Noi ce facem joi: incepem sa pregatim terasele, sa cheltuim din putinii bani ramasi dupa doua luni de inactivitate, pentru a aproviziona cu marfa si cu toate cele necesare respectarii masurilor de siguranta, ca sa nu ne prinda ziua de Luni nepregatiti si sa ne putem primi oaspetii asa cum se cuvine. Joi la 23:50, suntem anuntati ca TERASELE NU SE MAI DESCHID, desi mall-urile mai mici de 15000 de metri patrati se pot deschide!


Mi se lasa impresia ca HoReCa este inamicul public numarul unu! De ce oare?


#BataieDeJoc


#NuMaiRezist


#HORECAInamiculPublicNumarulUnu”, a scris Scarlat pe Facebook.

Raed Arafat a anunţat ce decizie s-a luat cu privire la restaurante şi terase, începând cu data de 15 mai

"Este suspendată temporar activitatea de servire şi consum a produselor în spaţiile comunelor de servire a mesei din interiorul restaurantelor, hotelurilor, motelurilor, pensiunilor, cafenelelor sau altor localuri publice cât şi la terasele din exteriorul acestora. Deci continuă să rămână închise terasele şi alte zone de servire a mesei. Sunt exceptate activităţile de preparare a hranei şi de comercializare care nu presupun rămânerea clienţilor în spaţiile destinate acestui scop precum şi cele de drive-in room service, take away, etc", a declarat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel